Saturday, October 23, 2010

MenCari SeMaNgat DiRi

Assalamualaikum......

sebenarnya dah dua tiga kali dah taip utk buat entry..tp cume biarkan kt draf je...

sorry, post kali ni cam tak de pape je....

sejak dua minggu lepas..ak dapat satu penyakit..

hem...tapi ak tak pasti ape....

bila ak dalam keadaan yang tertekan..kepala ak rasa sangat sakit..

masyallah..terlalu sakit..

berdenyut kepala ni sampaikan ak rasa mcm nak hentak kepala kat dinding!

ya ALLAH..adakah masa ak akan sampai tidak lama lagi?

setiap kali sebelum presentation ak akan tertunduk dulu menahan sakit yang amat sgt!

arrghhh..

final exam semakin hampir...

ak takut ak tak dpt memberi yg terbaik nanti..herm..

tapi mmg sangat busy dlm dua minggu ni..mmg ak  push sgt diri ak utk siapkan smua keje sampai mengabaikan kesihatan ni..hemm....

harap2 ak cepat sembuh..


P/S: takutnye kalau dapat migrain.....

2 comments:

su-R-aya said...

u r what u think.

dont take everything so seriously.

blaja2 jugak, jgn go beyond limit. push smart jgn push hard.

all the best!

tawakkal 'alallah

Muhammad hamizan bin yusof said...

i don't know..mybe juz a lot of work to be done..hem..thanks..gudluck for you too...:)