Thursday, February 2, 2012

Budak skang...



aku nak komen skit pasal benda yang tengah kecoh kat FB skang..
hangin satu badan bila aku baca komen dia..
nampak bodoh, jahil dan berotak 3rd gred..
ko nak bercinta lantaklah..
perasaan tu satu anugerah, tak mcm setengah orang pura2 tak ngaku..
kutuk sana sini tapi dia lagi teruk..haih...
ok2 dah lari topik..
ni, aku tak kesahla ko nak bercinta ke ape ke..
tapi kenyataan ko tu buat orang marah ko tau??????????

malang negara ni tumpangkan kau..
nama dah molek islam..
tapi cakap tak berlapis..
korang tengok sendiri pastu nilai sendiri
klik sini ----> SINI
sebelum klik prepare tau..
ayat budak ni lucah/ tak elok/ melampaui batas
sangat mendidihkan darah..
kalau korang sedia klik link atas..


P/S: Akhir zaman..bila agama di second gredkan, otak2 manusia pon jadi second gred (certain)

2 comments:

yad'z said...

hurm,.... jadikan pengajaran.. kita pun kene sentiasa beringat..,

Hans said...

tu la
moga kita dijauhkan daripada melakukan perkara2 macam nih


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html