Sunday, November 7, 2010

masih ada lagi sinar?

Assalamualaikum....

hari ini ak bkesempatan juga nak update blog ni..

ak masih trauma dengan dua paper sebelum ni..EAP dan Bioprocess

mmg dah cuba untuk lupakan..seriusly..ada dua lagi paper yang sgt penting n susah..

tapi masih lagi trauma..masih ada lagi kah harapan untuk ak mmbetulkan segalanya?

ak seolah2 hilang semangat utk study...masyallah..

Ya Allah..bantulah ak...

Bantulah hambamu ini..

sesungguhnya ak tidak mampu utk tempuhi semua ini berseorangan..

berilah ak kekuatan utk teruskan perjuangan ini..

buatkanlah ak lupa sebentar akan kesalahan yang ak buat smasa menjwap kertas yang lepas..

ak rs inilah salah satu jenis pemberian rezeki yang sering dikatakan sahabat ak..

kadang-kadang org sikit je study..tp rezeki dia, itulah yang keluar..

tp ade org study banyak..cume baca gitu-gitu je utk certain part..dan part yang dia kurang fokus itulah akhirnya yang keluar..

jadi, bila difikirkan secara dalam..mungkin bukan rezeki ak...

tak pelah..ak kene redha...mungkin ada salah kat mana2 yang ak sendiri kene muhasabah dan ubah..

hidup ini bukan semuanya indah..ada jatuh bangunnya...cuma yang beza org lemah dan kuat adalah macamana seseorg itu dapat bangkit apabila jatuh..

entry kali ini memang xde plot pon...

harap nya,muncullah semangat yang berbaki untuk ak teruskan perjuangan..


p/s: semoga ak dapat pulihkan semangat ak...

2 comments:

nil said...

masih ad sinar. yakin. all d best!

Muhammad hamizan bin yusof said...

thanks friend.......