Friday, December 17, 2010

sorry ye cik Adik, tak sengaja...

Tadi kelas  penuh..kat lab tu kerusi semua pendek2....

tp sebab penuh ade yang tak dapat kerusi..

ak salah seorang..

masalahnya kerusi tu tinggi..jd dalam lab tu dah macam tiang bendera..so, ak pon duduk blakang..

masalah duk blakang ni tak dengar..

lecturer tu tak pakai microphone..

kelas udahle beso...

jd belakang tu sayup-sayup je dengar

jd lecturer suh pindah depan....ramailah pindah..masa tengah2 pindah tu ak tengok ade kerusi rendah satu...

ak biar dl..pastu tgk mcm tak de orang..ak pon sebatlah krusi tu..sambil ucap Alhamdulillah..masa tu ak tak tau ak rembat kerusi orang..

dah2 tu ak plik apsal sorg budak perempuan ni berdiri..kawan-kawan dia tanya, dia tunjuk2 blakang..ak dengan innosennye pon ikut toleh blakang..

pastu kwn seblah ak tegur, ak amek kerusi dia..aduhai..ak sebat kerusia bermakhluk rupenya...

ingatkan tak bertuan..patot panas je ak duduk td..uPss!

ak fikir, nak pulang ke tak nak..nak pulang ke tak nak..pastu kesian pulak...

masa ak angkat2 tangan nk bg kosi tu kt dia..ade sorg budak bg dia kerusi galah...ak panggil galah sebab kosi tu tinggi..so, duduk lah dia atas kosi galah tu...

to that person..im so sorry k..

im not mean to do that...

aphal speaking ni..

hem...maaf ye..huhu..


p/s: rs bersalah sepanjang kelas..adakah ini tandanya ak gentleman? uhuk...:0

5 comments:

Amirah Zainal said...

wah hamizan.
2nd vokalis purple band?
kerusi pendek nyer hal.
jgn riso.
gal tu baik, ade otak faham yg ko pun nak gune kursi.
yg penting sumeh duduk dtg dengo kuliah.

Muhammad hamizan bin yusof said...

huhu..ni bam eh? huhu..
hem..ala, purple band tu men2 je..huhu..ak rs dia tak tau ak amek krusi dia..lau dia tau mmg dia tuntut kot..hhahaa..tp serius kesian..huihuu.tersentuh naluri kebapaan..ade ke? huk

Amirah Zainal said...

x :)

Hati Ku Meluahkan.... said...

nice lol.... but very kesian kat budak tu kerusi dia kena kebas .... len kali siasat dulu bru kebas .... ish2...

Muhammad hamizan bin yusof said...

hem..tu lah..silaplah..hee..ingt xde org..dengan senang hati je kebas..ish2...nnt jmpa kene mintak maaf ni.huhu