Monday, March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA


 salam!!

ha a lah bro...kami ni laki-laki yang berjiwa kental memang busy je selalu..haha..takde2..ni tak boleh jadik, asyik perempuan je join..grr..okeh...nak join jugak..

soalan pertama: Wanita bagaimanakah yang menjadi pilihan hati anda ?

pertama, agama dia elok sokmo..molek..dua rupa, tiga feminin gitu..pastu lembut..haa..yang lain tak kesah...

soalan kedua: Definasi keseksian seseorang wanita bagi anda ..

haha..entahlaa..no komen lah, bro..haha *tersipu-sipu

soalan ketiga: Apakah maksud PENGORBANAN CINTA bagi anda ?

pada sy berkorban tu bukan bermaksud lakukan ape saje untuk cinta..itu seolah-olah macam kalah dengan cinta..tengok keadaan..yang penting berkorban dengan "win-win situation"..ade banyak cara kita nak express sayang,kan? huhu..

soalan keempat: Perlukah pasangan anda berkorban apa saja demi membuktikan cintanya pada anda ?

kalau saya lah..tak perlu buktikan ape-ape demi cinta ke ape..saya berserah je..huhu..ingat nak mintak kerja ke kene test2 dulu..huhu..doa dan berserah je..hem..tu selalu kene tipu kot..wahaha..tak pe..janji dapat kenal dia sebelum kawin.jujur atau tak!!

soalan ke lima: Jika keluarga pasangan anda tidak mahu menerima anda sebagai menantu mereka , apakah yang akan anda lakukan ?

hem..cube jumpa face to face..tanya ape yang diorg tak boleh terima tu..kalau diorg masih berkeras tak nak..terpaksalah lepaskan..tak de makna nak lari-lari..hidup kalau tanpa berkat mak ayah tak kemana...ingat cinta ni untuk dunia je ke..haa

soalan ke-enam: Berapa kalikah anda putus cinta ? Kenapa ?

dua..haha..entahla...sekali tu macam tak serasi..kedua ni dia lari..ade org nak dia..tak pe..biar je..kite cool..tapi lepas ni tak nak dah bercinta..nak terus kawin..sungguh...buang masa..

soalan ke-7: Pada pendapat anda , lelaki atau perempuankah yang mudah berlaku curang ? Secara umum ... kenapa ?

ha...berlaku curang tak ikut jantina..tapi ikut individu..kalau kate laki selalu curang..aku pernah kene dengan pompuan curang ni..tapi tak adil nak cakap pompuan semua gitu..jadi tak adil nak salahkan laki atau perempuan..ikut hati masing-masing..

soalan ke-8: Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?

cemburu tanda sayang kan? haha..tapi tak cemburu buta lah..biasa akan tanye yang berkenaan..pikir positif je..

P/S: hee...macam interview pulok..haha..sape nak join..meh pergi sini blog bro BEN 

12 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

soal apisv2

Fyqa said...

suka bca pndpat org mcm2 jpwan...

hihi.
salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/segmen-cari-gaduh-lelaki-vs-perempuan.html

;D

Muhammad hamizan bin yusof said...

sila dtg, kwn2..huhu

solo molo said...

macam-macam japawan ada...
ser0nok baca...


salam ziarah dari segmen soal hati En Ben...

Dekcik said...

jom kite bertukar pendapat =)
dari blog abg ben

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. macam2 pendapat..hehe

Muhammad hamizan bin yusof said...

huhu..yep..lain org lain pendapat dak? haha

Diari-Selebriti-Mama said...

slmat bknalan.
singgah dari segmen BA n terus follow kamu ^^

setuju sangat.cemburu tanda sayang!

jom baca pendapat kls pula

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

syaz rini said...

Singgah dari blog abg ben tgk pendapat kamu tentang cinta..:)

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya jugak!

Nobita Sensei said...

ni pendapat lahir dari hati yang ikhlas ke tak ni? hehe.

Muhammad hamizan bin yusof said...

nobita: ikhlas! haha..ni dah paling jujur dah ni..soalan pertama tu dah boleh tau..huhu..