Monday, February 21, 2011

Mini gathering Blogger Pahang


Selamat pagi! haa..dah pagi?? auchh..banyak lagi tak study!! takpe2..lupakan dulu..ehem2..

Alhamdulillah dapat jugak join gathering blogger, tadi..sebelum ni tengok je blogger-blogger lain buat..kite gigit jari je...nasib baik tak putus..haha..

tapi kali ni kecik-kecik je..sebab baru first time kan..macam nak kenal-kenal dulu lah..jadi buat yang mane ade jelah..mula-mula ak sampai ECM tu pukul 11.16pg..hem, ak rs memang tak de orang lagi kot..saje je jalan-jalan..tapi bila sampai-sampai je kt Big Apple tu terpandang dua orang gadis .jadi terus tegur jela..rupanya betul..kecik je diorg ni..comel-comel..huhu..tabik kat diorg sebab punctual..huhu

sambil tunggu blogger2 lain, ak borak-boraklah dengan dua gadis itu..hehe..

dunia ni kecikkan, salah sorang tu, ak ingat just sekampung je dengan ak rupenya satu sekolah jugak..terus ak panggil dia akak senior..haa..sorg lagi tu kecik lagi..hehe..tp dia ckp jgn ckp dgn sape-sape umur dia..so, tak boleh cakaplah ye..hehe..dia kate parent dia ade beli-beli barang kat situ, akak senior dengan ak jadi takut-takut nak kacau dia..hehe..terutama ak! haha..taklah gurau jela, mira...tak kanlah abah awak nak cekik sy kan...:(

banyak jugaklah benda yang kitorg borak tapi paling sweet bile akak senior cerita macamana dia jumpa husband dia..soo....sweeeet...haa....romantik gitu..tapi takleh citelah..hee

lepas beribu-riban saat barulah alia datang dengan housemate dia..rupenya UIA jugak..jumpalah classmate.....hee..lepas makan, kitorg pergi solat dan pergi tarannum..haa..

sebenarnya rasa rendah diri tau dengan diorg..diorg ni dah ade follower ramai, macam2lah tahu pasal blog..ak banyaklah blaja pasal blog ni dari diorg tadi..walaupun baru je kenal, tapi tak rasa kekok bile hang out dengan kamu semua..sangat seronok..nanti insyallah kite jumpa lagi ok..

ni nak tag blog diorg:-

akak senior--> khumaera ismail

budak kecik comel---> amira anora

aliaa UIA-an---> aliaa farhana


P/S: thanks for the precious moment..focus study now!! bye


10 comments:

Nuryn Weida said...

nak pergi jugak...huuu

Muhammad hamizan bin yusof said...

hehe..nanti ak ajak mu..pasni ade je ag

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hahahaha~ demn malu!!!! =) nice meeting u..bile2 kite wat gath lagi k.. =)

Yang Comel,

Khumaera Ismail

Muhammad hamizan bin yusof said...

hehe..kak, akak jd follower sy ke-40..tahniah! hehe..sbb cantik nombor tu..huuu

My MiRa said...

jeles la dapat jumpe same2 blogger.....hope one day dapat jumpe jugak dengn sume blogger hehe...

mira dah datang ni tunaikan kewajipan hehehheehhe serbu kawan2

Muhammad hamizan bin yusof said...

hehe..thanks mira serbu sini..huhu..dah2, dah serbu blog kamu..

MBS said...

nk jg,sy pun blogger PHG tp tulis blog kt KL huhu

Muhammad hamizan bin yusof said...

hehe..xkesah pon tulih kt mne2, sape2 free boleh je turun..hehe..kitorg pon juz contact kt FB..xkenal pon..jmpa br nak kenal2..huhu..tp mmg seronoklah..huhu

Nuryn Weida said...

wajib ajak ak tau!Hahaha

Muhammad hamizan bin yusof said...

insyallah...:)