Thursday, February 24, 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011


Assalamualaikum...

Dapat segmen ni setelah di tag oleh  akak senior..huhu...cuba nasib lah walaupun rsnya blog aku ni tak seberapa hensem pon..tengoklah, tuan dia pon tak hensem,kan....hehe..

okeyh...blog yang aku nak tag ialah:-


bagi kategori lelaki........

Adam Haiqal

bagi kategori wanita calonnya........

Hajar Rasdi


okeh luncai, jadi tengok-tengoklah blog yang tak seberapa ni, kalau ade ruang kosong lagi bolehla selit sikit blog ak nih..hee..terharu aku kalau dapat..tapi kalau tak dapat, takpelah..its ok..:)

jadi sape-sape nak join segmen ni mari klik sini



5 comments:

Encik Luncai said...

thanks bro sbb sudi join..nanti aku masuk dlm bloglist..gud luck :)

Muhammad hamizan bin yusof said...

huhu..bro..terharu siap follow..insyallah...:)

Rozuan Ismail said...

singgah sini dari pencarian blog paling hensem..

Muhammad hamizan bin yusof said...

sila2...:0

Muhammad hamizan bin yusof said...

sila2...:0